Vakantiehuis De Berken - begane grond indeling:

Entree:

Een ruime entree met garderobe, een toilet met wastafel en het trappenhuis naar de eerste etage en het souterrain.

Keuken 1:

In deze keuken vindt u een grote koelkast, een diepvries, wasmachine, gasfornuis (4-pits) met oven, professioneel koffiezetapparaat zodat u lekker snel 20 koppen koffie kunt zetten een ruim werkblad en koud en warm stromend water. 

Keuken 2:

In deze keuken staat de afwasmachine een tweede grote koelkast, combi magnetron, werkeiland, inductie kookplaat (4-pits), aanrechtblad met een dubbele wasbak en koud en warm stromend water. In beide keukens treft u een ruime sortering aan pannen aan, variërend van soeppannen, bakpannen tot een wok. Servies is ook in ruime mate aanwezig. In de keukenkastjes treft u grote borden, ontbijtborden, soepkoppen, schaaltjes, koffiekopjes met schoteltjes, koffiemokken, theeglazen, schalen, vleesschalen, snijplanken en een ruime sortering aan glaswerk aan.

Slaapkamer:

Deze slaapkamer heeft een badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel. In totaal staan er 4 x 1-persoons boxspring bedden. 

Woonkamer:

De woonkamer bestaat uit drie woongedeeltes t.w.:

TV-kamer met een heerlijke bank met salontafel,  een lekkere fauteuil, grote televisie en een stereotoren. In de kasten vindt u een ruime sortering aan spelletjes voor jong en oud en speelgoed voor de kleinere kinderen. Wanneer u een audiokabel mee brengt kunt u uw telefoon, tablet of laptop aansluiten op de stereotoren.

Eetkamer, deze is voorzien van een grote eettafel met 20 stoelen zodat u met het uw gehele gezelschap gezellig kunt ontbijten, lunchen of dineren. Op andere momenten van de dag is dit vaak ook de uitgelezen plek om gezellig een spelletje te spelen.

Woonkamer - open haard

Woonkamer met een prachtig balkenplafond en voorzien van een heerlijke open haard. Rondom de open haard staan twee gezellige hoekbanken en twee fauteuils. Samen met een praktische leeslamp een heerlijke plek om gezellig samen te zijn of te relaxen.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info