Gast ervaringen:

Wilt u graag weten hoe andere mensen het vonden in vakantiehuis De Berken?

In ons gastenboek kunt u ervaringen lezen van onze gasten, daarnaast kunt u recensies van onze gasten lezen op Zoover en Facebook. Mocht u naar aanleiding daarvan nog vragen hebben dan beantwoorden wij die graag.


Gastenboek

26 berichten op 6 pagina's
Familie De Haan
04-10-22 13:43:04
Afgelopen weekend familieweekend met 10 volwassenen en 10 kinderen. Erg fijn dat er van alles (van bestek tot toiletten) genoeg is, ruim huis en een even zo ruime tuin met overdekte speelruimte buiten en recreatieruimte binnen.
We hebben genoten!
Ik raad dit huis zeker aan.
Doornenbal
24-02-22 10:16:24
Wat een fijne plek! Heerlijk rustig en je kunt als groep helemaal je eigen gang gaan. Voldoende ruimte om met z'n allen te eten en spelletjes te doen. Fijn ook dat de tv een eigen hoekje heeft. Woning is super netjes en de keuken zit vol met allerlei handige dingen die je vaak vergeet. Op elke slaapkamer is een wastafel of badkamer wat zorgt voor een snelle doorstroming in de ochtend. Wij kunnen geen verbeterpunten verzinnen!
Ligthart
09-11-21 22:05:43
We hebben een heerlijk weekend gehad met de hele familie in vakantiehuis De Berken.
Opa en oma hebben genoten en de 7 kleinkinderen hebben zich geen seconden verveelt. Lekker buiten spelen, rennen, op de trampoline, fietsen, steppen, op de skelter, kijken bij de paardjes, wandelen door het bos, gezelschapsspelletjes spelen, darten, tafelvoetballen, alles kan in dit prachtige huis! De papa's en mama's hebben zich vermaakt bij de lange eettafel, in het barretje en in de sauna. Het was voor iedereen, voor iedere leeftijd een heerlijk weekend!
Jans van Zadelhoff-Krol
03-11-21 16:23:58
We hebben, als familie, al voor de 6e keer van dit fantastische vakantiehuis genoten. Zeker dit jaar met 3 mooie nieuwe badkamers. Altijd is er een warm welkom van de attente gastvrouw. Voor de kinderen zijn skelters, fietsjes enz. volop aanwezig. Bij minder goed weer is ook de recreatieruimte een fijne uitkomst. Bosrijke omgeving met mooie wandelgelegenheid. Kortom een aanrader!! Wij hebben alweer geboekt!
Marion Koot
14-09-21 09:16:11
Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie met veel comfort en ruimte? Dan is Vakantie huis de Berken een echte aanrader! Een geweldige plek voor een grote groep (zelfs voor 20 personen). Het vakantie huis heeft alles dat je maar kunt wensen om een heerlijke tijd te hebben met elkaar.
Met veel genoegen hebben we op deze plek de 80-ste verjaardag van mijn moeder met het hele gezin (kinderen, kleinkinderen en vriendjes) gevierd. Wat opvalt is de prachtige entree, de geweldige ligging met uitkijk op het bos, een zeer verzorgde grote tuin met leuke zitjes, een ruim, gezellig en brandschoon huis, de grote slaapkamers (geen stapelbedden!), een "ouderslaapkamer",­ veel luxe badkamers/ toiletten, twee keukens met twee ovens en koelkasten én genoeg mogelijkheden voor vermaak voor de jeugd (ook twintigers). Er is dus voor ieder wat wils, zoals een chill-ruimte in de kelder (gaaf voor de jeugd) met voetbaltafel, een grote open schuur met tafeltennistafel en een goed gevulde spelletjes kast. Extra klasse is de sauna in het buitenhuisje. Daar hadden wij tijd te kort voor omdat we met het geweldige zomerweer ook hebben genoten van de de zwemplas die op loopafstand te bereiken is. En je kunt er in de omgeving ook prachtig wandelen en fietsen.
Kortom, alle ingrediënten om een fantastische tijd te beleven met een grotere groep. Chapeau voor de familie die zo gastvrij is om deze prachtige locatie ter beschikking te stellen. Groetjes van een heel tevreden familie die een geweldig familieweekend met een gouden randje heeft mogen beleven!!!
Tonen: 5  10   20

 

Facebook - recensies:


Zoover - recensies:  

Vakantiehuis De Berken - Rooije Aschweg 16 - 5422 VC Gemert 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info