Gast ervaringen:

Wilt u graag weten hoe andere mensen het vonden in vakantiehuis De Berken?

In ons gastenboek kunt u ervaringen lezen van onze gasten, daarnaast kunt u recensies van onze gasten lezen op Zoover en Facebook. Mocht u naar aanleiding daarvan nog vragen hebben dan beantwoorden wij die graag.


Gastenboek

28 berichten op 6 pagina's
Jans van Zadelhoff-Krol
03-11-21 16:23:58
We hebben, als familie, al voor de 6e keer van dit fantastische vakantiehuis genoten. Zeker dit jaar met 3 mooie nieuwe badkamers. Altijd is er een warm welkom van de attente gastvrouw. Voor de kinderen zijn skelters, fietsjes enz. volop aanwezig. Bij minder goed weer is ook de recreatieruimte een fijne uitkomst. Bosrijke omgeving met mooie wandelgelegenheid. Kortom een aanrader!! Wij hebben alweer geboekt!
Marion Koot
14-09-21 09:16:11
Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie met veel comfort en ruimte? Dan is Vakantie huis de Berken een echte aanrader! Een geweldige plek voor een grote groep (zelfs voor 20 personen). Het vakantie huis heeft alles dat je maar kunt wensen om een heerlijke tijd te hebben met elkaar.
Met veel genoegen hebben we op deze plek de 80-ste verjaardag van mijn moeder met het hele gezin (kinderen, kleinkinderen en vriendjes) gevierd. Wat opvalt is de prachtige entree, de geweldige ligging met uitkijk op het bos, een zeer verzorgde grote tuin met leuke zitjes, een ruim, gezellig en brandschoon huis, de grote slaapkamers (geen stapelbedden!), een "ouderslaapkamer",­ veel luxe badkamers/ toiletten, twee keukens met twee ovens en koelkasten én genoeg mogelijkheden voor vermaak voor de jeugd (ook twintigers). Er is dus voor ieder wat wils, zoals een chill-ruimte in de kelder (gaaf voor de jeugd) met voetbaltafel, een grote open schuur met tafeltennistafel en een goed gevulde spelletjes kast. Extra klasse is de sauna in het buitenhuisje. Daar hadden wij tijd te kort voor omdat we met het geweldige zomerweer ook hebben genoten van de de zwemplas die op loopafstand te bereiken is. En je kunt er in de omgeving ook prachtig wandelen en fietsen.
Kortom, alle ingrediënten om een fantastische tijd te beleven met een grotere groep. Chapeau voor de familie die zo gastvrij is om deze prachtige locatie ter beschikking te stellen. Groetjes van een heel tevreden familie die een geweldig familieweekend met een gouden randje heeft mogen beleven!!!
Jos en José Kemna
14-07-21 21:53:12
Wij hebben met de hele familie, opa en oma, kinderen en kleinkinderen, genoten van een prachtig weekend in en rond het vakantiehuis De Berken. Hier hebben we ons 40 jarig huwelijk op een ontzettende fijne wijze kunnen vieren.
De ontvangst met een bloemetje en koffie was een verrassende binnenkomst.
Erg gastvrij, een prachtig huis op een schitterende locatie, tussen de bossen.
Mooie schone slaapkamers, prachtig sanitair. een goed uitgeruste keuken, alles was voorhanden.
Goed overleg gehad voordien over de te plaatsen kinderbedjes.
Voldoende ruimte, we waren met 8 volwassenen en 9 kleinkinderen, de
oudste 9 jaar en de jongste 2 maand.
De kinderen konden zich uitstekend vermaken met allerlei speelmateriaal; fietsjes, skelters, een mooie grote trampoline een zandbak en een speelveld.
Voor de liefhebber was er een heerlijke sauna.
Op loopafstand is een zwemvijver met zandstrand, in het naburige dorp hebben de kinderen (en ouders) genoten in een prachtige speeltuin, waar ook heerlijk gepicknickt kon worden,
We hebben prachtige herinneringen gemaakt, en zullen deze koesteren.

De Berken is echt een aanrader voor groepen tot ongeveer 20 personen, zeker met kinderen.
Jenny van Beelen
09-01-20 10:27:10
3 t/m 5 Januari 2020.
Heerlijk familieweekend met 9 volwassenen en 6 kinderen gehad.
Zeer attente gastvrouw!
Schitterend ruim, compleet ingericht huis en dito tuin.
Ook voor de kinderen een feest om buiten te spelen met alle skelters en fietsjes.
Snelle correcte afhandeling van borgsom.
Truus Den Hollander
16-10-19 12:30:35
Van vrijdag 27 tot en met zondag 30 september verbleven wij in het mooie huis De Berken. We hebben daar met ons gezin ons 50-jarig huwelijk gevierd. Het was voor ons de tweede keer dat we kwamen. En het was wederom een heerlijk weekend. Het huis is geweldig. Ruime slaapkamers, voldoende sanitair, 2 keukens, een gezellige woon-/eetkamer, een souterrain, een sauna, een buitengebeuren waar de kleinkinderen fantastisch hebben gespeeld. Daarbij de mooie locatie, waarbij je direct in een mooie wandelomgeving bent. Daarnaast een gastvrouw die ons veel goede tips heeft gegeven, waardoor we zaterdagavond konden genieten van een heerlijke BBQ.
Al deze facetten maakten het voor ons tot een onvergetelijk werkend.
Tonen: 5  10   20

 

Facebook - recensies:


Zoover - recensies:  

Vakantiehuis De Berken - Rooije Aschweg 16 - 5422 VC Gemert 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info