Gast ervaringen:

Wilt u graag weten hoe andere mensen het vonden in vakantiehuis De Berken?

In ons gastenboek kunt u ervaringen lezen van onze gasten, daarnaast kunt u recensies van onze gasten lezen op Zoover en Facebook. Mocht u naar aanleiding daarvan nog vragen hebben dan beantwoorden wij die graag.


Gastenboek

36 berichten op 2 pagina's
Ros van Bijlert
15-03-19 21:00:44
Een prachtig, compleet en comfortabel huis voor ons gezelschap van 15 personen, én een fraaie, stijlvolle plek om een 50-jarig huwelijk te markeren! Groot, maar toch knus als een woonhuis, mooi ingericht, met een heerlijk uitzicht aan alle kanten (bos en tuin) en voor de kinderen genoeg te doen, zowel buiten als binnen. En dan was daar een superhartelijke ontvangst met een beschikbaarheid gedurende het weekend voor alle evt vragen. Het voelde al met al prima en we waren erg blij met deze keuze.
Familie Ostendorf - Beekwilder
19-02-19 22:33:31
Lieve Joyce, dank namens de hele familie voor jouw tomeloze inzet en het meedenken met al onze verzoeken. We hebben mede dankzij jou een geweldig weekend gehad waar nog lang over gesproken gaat worden. Ook de mogelijkheid om een kleine familiereünie op zondag te organiseren, was geen enkel probleem. In een woord, FANTASTISCH!
Anneliek Hekman-Wouda
17-01-19 13:56:26
Wij zijn, met onze vriendengroep van 15 personen, het jaar heerlijk gestart bij het vakantiehuis de Berken. Een prachtig sfeervol huis, genoeg ruimte voor iedereen. We konden heerlijk ontspannen in de sauna, bijgehuurde jacuzzi, bij de openhaard of gewoon met een glas drinken kijkende naar het mooie uitzicht. Binnen 5 minuten ben je bij verschillende winkels. De mannen hebben 's avonds in de souterrain aan de bar gezeten, terwijl de vrouwen gebruikt maakte van de spellen die in het huis te vinden waren.
Ook heeft de 1,5 jarige zich prima vermaakt met al het speelgoed wat aanwezig was.
Tot slot een dikke duim omhoog voor Joyce die ons warm heeft ontvangen en heeft gezorgf voor een huis waar alles aanwezig was.
Cootje Heeringa
13-12-18 18:56:59
Als we terugdenken aan het afgelopen weekend dan krijgen we een grote lach op ons gezicht. Niet alleen omdat we als gezin het zo goed met elkaar hebben gehad, maar ook het huis was in één woord heerlijk! Lekker ruim, nieuw speelgoed binnen voor de 6 kleintjes die erbij waren, de skelter, fietsje, het kinderwinkelkarretje waar onze jongste kleindochter van 9 maanden in mocht zitten :), tafeltennissen met de groten, sjoelen ed. en niet te vergeten de paarden bekijken. Toen ik het gastenboek in ging vullen zei onze oudste kleindochter van 4 jaar: Tot ziens, want ik wil nog een keer terugkomen!
Netty Vreugdenhil
05-12-18 22:37:23
Met 12 volwassenen en 9 kinderen hebben we een heerlijk weekend gehad. Wat een sfeervol huis waar echt niets inbreekt. Vooral de knusse plek rond de openhaard en de lange tafel waaraan we met z’n allen konden eten waren heel fijn. Een aanrader voor grote groepen!
Vera Louisse
29-11-18 08:00:11
Wij hebben een super leuke tijd gehad in het huis de Berken. Het is een heerlijk groot huis, met voldoende badkamers, een lekkere grote open haard, lekkere bedden en ook de sauna is top!
De aankomt is al leuk, met de sfeervolle kerstlichtjea die aan de gevel hangen. Echt genieten!
Het contact met Joyce was ook laagdrempelig en prettig!
Wij hebben een top tijd gehad! Bedankt
T Pijnenburg
04-11-18 19:47:49
Wij hebben een fantastisch weekend met vrienden en kinderen gehad. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt met alle faciliteiten die deze accommodatie heeft, van fietsjes, skelters, trampoline, dartbord en zelfs speelgoed voor de kleintjes. Echt een aanrader voor een ieder die van bos en ruimte houdt. Wij zijn warm ontvangen door gastvrouw Joyce.
leo en maayke Caniels caniels
04-09-18 16:56:46
Een geweldig huis. We hebben van 24 tot en met 27 augustus 2018 hier onze 50 jarige bruiloft gevierd met onze kinderen en kleinkinderen In totaal 18 personen. Het huis leent zicht hier prima voor. Alles tip top in orde, prachtige tuin en vele speelmogelijkheden voor de kinderen .Alle afspraken keurig nageleefd inclusief de verrekening van de waarborgsom. Echte aanrader en een cliënt vriendelijke beheerder. Een aanrader !
Liese Nijs
26-07-18 14:33:42
Mooie ligging, mooie omgeving. Ideaal om een fantastisch weekend te hebben met een grote groep.
Wij hebben alvast een fantastisch weekend gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!
Celine Wijns
26-07-18 14:17:13
Wij hebben een super weekend gehad met prachtig weer waardoor we heerlijk hebben genoten van de zalige tuin! Een echte aanrader voor wie een geslaagd weekend wilt!
Mojet
25-07-18 16:13:08
Mooi en leuk verblijf! Ruim, van alle gemakken voorzien en ook ideaal om, vanwege de warmte, het weekend vooral buiten door te brengen! Genoeg mogelijkheden voor een ieder! Sauna, trampoline, tafeltennis, tafelvoetbal etc.
Aanrader voor een groep vrienden maar ook voor families, van jong tot oud!
Truus Den Hollander
28-06-18 16:41:54
Van vrijdag 15 juni tot en met zondag 17 juni hebben wij met onze kinderen en kleinkinderen een heerlijk weekend doorgebracht in De Berken. Wat een fantastische plek! Een heerlijk huis, van alle comfort voorzien. Prima slaapkamers en sanitair. Twee(!) keukens, een prachtige woonkamer, heerlijk terras en dan ook nog een sauna.
Het buitenterrein was heerlijk voor de kleinkinderen. Een schuur waar fietsen en karren tot je beschikking zijn, een tafeltennis. De kleintjes konden vrijuit fietsen over het terrein. En als ze moe waren van het fietsen dan was er weer de trampoline.
En dan het heerlijk uitzicht over de tuin en de weiden, waar de paarden staan.
Een grote BBQ die tot onze beschikking stond en vuurkorven maakten dat we de avonden heerlijk buiten konden doorbrengen.
Het is voor ons allemaal een onvergetelijk weekend geworde.
Wim Burghout
19-05-18 10:56:52
Wat een fantastisch huis. Ruim voldoende inventaris voor een grote groep. Het was heel schoon. Veel ruimte voor jong en oud. Iedereen kon zich vermaken. Een aanrader voor iedereen die een weekend rust wil en er toch helemaal uit wil zijn. Prima ontvangst gezellige gastvrouw, alsof je thuis kwam. Voor de kleintjes een super ervaring dat ze onder begeleiding de paarden mochten verzorgen.
Kortom super Hemelvaart weekend gehad. Joyce bedankt.
Annet van 't Wout
19-03-18 19:01:27
Voor de 2e keer genoten met familie in dit waanzinnig leuke vakantiehuis. Voldoende ruimte, leuk voor zowel jong als oud, netjes, ruim voldoende inventaris, kortom je komt hier niets te kort en de gastvrijheid is top!! Een echte aanrader!!
Familie Hesselmans
11-12-17 17:43:47
We hebben met de hele familie (22 personen) enorm genoten van het warm welkom en de gastvrijheid van vakantiehuis De Berken. Heel het weekend lag er sneeuw en ook daar hebben wij en onze kinderen van genoten. Heerlijk in de grote tuin! Een dikke 10!
De Klucht uit het Noorden Janssen
25-11-17 00:10:46
Wij (groep van 21 vrienden uit Noord-Holland) hebben heerlijk genoten met elkaar en van dit heerlijke, mooie, gezellige huis. Alles mooi, schoon en netjes. Prachtig uitzicht op de landerijen en paarden. Zeker een aanrader en leuk om nog eens terug te komen.
Tonen: 5  10   20

 

Facebook - recensies:


Zoover - recensies:  

Vakantiehuis De Berken - Rooije Aschweg 16 - 5422 VC Gemert 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info