Gast ervaringen:

Wilt u graag weten hoe andere mensen het vonden in vakantiehuis De Berken?

In ons gastenboek kunt u ervaringen lezen van onze gasten, daarnaast kunt u recensies van onze gasten lezen op Zoover en Facebook. Mocht u naar aanleiding daarvan nog vragen hebben dan beantwoorden wij die graag.


Gastenboek

36 berichten op 4 pagina's
Toon en Trudy Kloosterman
26-03-24 11:55:48
Het is een prachtig en gezellig huis.
Heel schoon en een hele fijne ontvangst.
Alles was super geregeld.
Speelgoed voor de kinderen zowel binnen als buiten.
We hebben echt heel erg genoten van ons familieweekend.
Frensis Veurink
25-12-23 17:49:22
Wat een heerlijke plek om met zn allen te verblijven. Ook genoten van de omgeving!
Alles was perfect voor elkaar!
Tot ziens!
Nicole Visser
25-12-23 17:46:43
We hebben een heerlijk weekend gehad in het vakantiehuis. Veel ruimte voor de kinderen en wat ontzettend leuk dat ze mee mochten helpen met het verzorgen van de paarden. We komen graag eens terug!
Wim Ter Haar
10-12-23 13:46:28
Wij hebben een heerlijk Sinterklaas weekend gevierd met onze kinderen en kleinkinderen in het prachtige vakantiehuis van Joyce.
Ontvangst en verzorging waren perfect.
Alle ruimte om te spelen rondom het huis en jacuzzi en sauna waren heerlijk.
We komen graag een keer terug.
Fam Ter Haar uit Ommen, dec.2023
Mieke Goof van den Burg
29-09-23 12:24:39
We hebben een super weekend gehad met onze kinderen en kleinkinderen in het geweldige huis " de Berken " in Gemert.
Mooi , verzorgd , van alle gemakken voorzien.
Voldoende speelruimte voor de kinderen , incl spelletjes , speelgoed , fietsjes , skelter , tennistafel .
De kinderen mochten de paarden mee helpen verzorgen.
We hebben alleen maar lof. Bedankt team de Berken.
Reshma Autar
11-05-23 23:17:22
Op 5 mei zijn wij als familie aankomen in dit prachtige vakantiehuis. Alles was aanwezig, netjes en genoeg plek. We hadden het weer gelukkig mee en hebben genoten van de ruimte binnen en buiten/ en alle speel en spel mogelijkheden. Een van de beste huizen waar wij geweest zijn en het contact met de verhuurder was ook heel fijn. Zeker een huis wat wij zullen onthouden voor een volgend familie weekend
Lotte de Wilde
02-05-23 17:22:58
Heerlijk weekend gehad waarbij alles tip top verzorgd was!
Echt een aanrader!
Jacques Kneppers
18-04-23 21:22:05
Beste Joyce,

Wat een mooi lang familie-weekend hebben we gehad. In huiselijke sfeer met 14 personen, alles lekker schoon en een huis van alle gemakken voorzien. 's-Avonds gezellig de open haard aan en 's-ochtends genieten van de rust en het mooie uitzicht. Voor ieder wat wils, spelletjes aan de lange woonkamertafel, een potje tafelvoetballen in het souterrain of pingpongen in de overdekte schuur, zodat -hoe gezellig het ook is - je ook in kleine groepjes wat kan doen. In de buurt genoeg natuur om mooie (bos)wandelingen te maken, waarna aansluitend op het terras of in de tuin we lekker hebben kunnen borrelen. Helaas kwam ook aan dit weekend een einde, maar we kunnen nog lekker lang nagenieten van de foto's en de mooie herinneringen.- Top locatie en alles super door je geregeld. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

M.vr.gr. Fam. Kneppers
Tineke Meijs
08-03-23 17:07:53
Een toppertje! Het huis is prachtig en rustig gelegen in het groen. Het is op alle gebied fantastisch geoutilleerd. Werkelijk alles is er! Wij logeerden er met 8 volwassenen en 8 kinderen (leeftijd 8 mnd tot 8 jaar). Iedereen heeft zich in en rond het huis prima vermaakt. De kinderen hebben genoten van de jacuzzi en de volwassenen van de sauna. In de omgeving is het mooi wandelen, dichtbij is een prachtige speeltuin en het museum Klok en Peel in Asten is zeer de moeite waard! Kortom een aanrader voor geweldig verblijf met een grote groep.
Laura Bisaerts
27-02-23 19:00:56
Wij logeerden met een groep van 20 personen in vakantiehuis De Berken. Het was fantastisch. Het huis zelf is geweldig en ligt in een even geweldige omgeving. Wij zullen De Berken zeker aanraden bij vrienden en familie!
Tonen: 5  10   20

 

Facebook - recensies:


Zoover - recensies:  

Vakantiehuis De Berken - Rooije Aschweg 16 - 5422 VC Gemert 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info