Gast ervaringen:

Wilt u graag weten hoe andere mensen het vonden in vakantiehuis De Berken?

In ons gastenboek kunt u ervaringen lezen van onze gasten, daarnaast kunt u recensies van onze gasten lezen op Zoover en Facebook. Mocht u naar aanleiding daarvan nog vragen hebben dan beantwoorden wij die graag.


Gastenboek

Truus Den Hollander
28-06-18 16:41:54
Van vrijdag 15 juni tot en met zondag 17 juni hebben wij met onze kinderen en kleinkinderen een heerlijk weekend doorgebracht in De Berken. Wat een fantastische plek! Een heerlijk huis, van alle comfort voorzien. Prima slaapkamers en sanitair. Twee(!) keukens, een prachtige woonkamer, heerlijk terras en dan ook nog een sauna.
Het buitenterrein was heerlijk voor de kleinkinderen. Een schuur waar fietsen en karren tot je beschikking zijn, een tafeltennis. De kleintjes konden vrijuit fietsen over het terrein. En als ze moe waren van het fietsen dan was er weer de trampoline.
En dan het heerlijk uitzicht over de tuin en de weiden, waar de paarden staan.
Een grote BBQ die tot onze beschikking stond en vuurkorven maakten dat we de avonden heerlijk buiten konden doorbrengen.
Het is voor ons allemaal een onvergetelijk weekend geworde.
Wim Burghout
19-05-18 10:56:52
Wat een fantastisch huis. Ruim voldoende inventaris voor een grote groep. Het was heel schoon. Veel ruimte voor jong en oud. Iedereen kon zich vermaken. Een aanrader voor iedereen die een weekend rust wil en er toch helemaal uit wil zijn. Prima ontvangst gezellige gastvrouw, alsof je thuis kwam. Voor de kleintjes een super ervaring dat ze onder begeleiding de paarden mochten verzorgen.
Kortom super Hemelvaart weekend gehad. Joyce bedankt.
Annet van 't Wout
19-03-18 19:01:27
Voor de 2e keer genoten met familie in dit waanzinnig leuke vakantiehuis. Voldoende ruimte, leuk voor zowel jong als oud, netjes, ruim voldoende inventaris, kortom je komt hier niets te kort en de gastvrijheid is top!! Een echte aanrader!!
Familie Hesselmans
11-12-17 17:43:47
We hebben met de hele familie (22 personen) enorm genoten van het warm welkom en de gastvrijheid van vakantiehuis De Berken. Heel het weekend lag er sneeuw en ook daar hebben wij en onze kinderen van genoten. Heerlijk in de grote tuin! Een dikke 10!
De Klucht uit het Noorden Janssen
25-11-17 00:10:46
Wij (groep van 21 vrienden uit Noord-Holland) hebben heerlijk genoten met elkaar en van dit heerlijke, mooie, gezellige huis. Alles mooi, schoon en netjes. Prachtig uitzicht op de landerijen en paarden. Zeker een aanrader en leuk om nog eens terug te komen.

 

Facebook - recensies:


Zoover - recensies:  

Vakantiehuis De Berken - Rooije Aschweg 16 - 5422 VC Gemert