Gast ervaringen:

Wilt u graag weten hoe andere mensen het vonden in vakantiehuis De Berken?

In ons gastenboek kunt u ervaringen lezen van onze gasten, daarnaast kunt u recensies van onze gasten lezen op Zoover en Facebook. Mocht u naar aanleiding daarvan nog vragen hebben dan beantwoorden wij die graag.


Gastenboek

leo en maayke Caniels caniels
04-09-18 16:56:46
Een geweldig huis. We hebben van 24 tot en met 27 augustus 2018 hier onze 50 jarige bruiloft gevierd met onze kinderen en kleinkinderen In totaal 18 personen. Het huis leent zicht hier prima voor. Alles tip top in orde, prachtige tuin en vele speelmogelijkheden voor de kinderen .Alle afspraken keurig nageleefd inclusief de verrekening van de waarborgsom. Echte aanrader en een cliënt vriendelijke beheerder. Een aanrader !
Liese Nijs
26-07-18 14:33:42
Mooie ligging, mooie omgeving. Ideaal om een fantastisch weekend te hebben met een grote groep.
Wij hebben alvast een fantastisch weekend gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!
Celine Wijns
26-07-18 14:17:13
Wij hebben een super weekend gehad met prachtig weer waardoor we heerlijk hebben genoten van de zalige tuin! Een echte aanrader voor wie een geslaagd weekend wilt!
Mojet
25-07-18 16:13:08
Mooi en leuk verblijf! Ruim, van alle gemakken voorzien en ook ideaal om, vanwege de warmte, het weekend vooral buiten door te brengen! Genoeg mogelijkheden voor een ieder! Sauna, trampoline, tafeltennis, tafelvoetbal etc.
Aanrader voor een groep vrienden maar ook voor families, van jong tot oud!
Truus Den Hollander
28-06-18 16:41:54
Van vrijdag 15 juni tot en met zondag 17 juni hebben wij met onze kinderen en kleinkinderen een heerlijk weekend doorgebracht in De Berken. Wat een fantastische plek! Een heerlijk huis, van alle comfort voorzien. Prima slaapkamers en sanitair. Twee(!) keukens, een prachtige woonkamer, heerlijk terras en dan ook nog een sauna.
Het buitenterrein was heerlijk voor de kleinkinderen. Een schuur waar fietsen en karren tot je beschikking zijn, een tafeltennis. De kleintjes konden vrijuit fietsen over het terrein. En als ze moe waren van het fietsen dan was er weer de trampoline.
En dan het heerlijk uitzicht over de tuin en de weiden, waar de paarden staan.
Een grote BBQ die tot onze beschikking stond en vuurkorven maakten dat we de avonden heerlijk buiten konden doorbrengen.
Het is voor ons allemaal een onvergetelijk weekend geworde.
Tonen: 5  10

 

Facebook - recensies:


Zoover - recensies:  

Vakantiehuis De Berken - Rooije Aschweg 16 - 5422 VC Gemert