Beschikbaarheid en prijsinformatie

Wilt u weten of Vakantiehuis De Berken nog beschikbaar is in de periode van uw voorkeur, bekijk dan onze kalender. Onderstaand treft u een prijsoverzicht aan van Vakantiehuis 'De Berken' voor 2019/2020. Deze prijzen zijn gebaseerd op de 'standaard' aankomstdagen. Heeft u interesse in een 'afwijkende' periode of heeft u speciale wensen of vragen neem dan contact met ons op dan maken wij voor u een offerte op maat.Actie:

In deze bijzondere 'Coronatijd' hebben wij speciale arrangementen voor gezinnen die er toch veilig even tussenuit willen. Onze woning ligt geheel vrij in een bosrijke omgeving. U heeft de gehele woning tot uw beschikking voor uw eigen huishouden/gezin met eigen sanitaire voorzieningen (totaal 3 badkamers) en een privé terrein met bos van 10 hectare zodat de kinderen heerlijk en onbezorgd kunnen spelen. Deze speciale arrangementen vindt u op onze speciale Corona gezinsvakantie pagina.


Zakelijke bijeenkomsten in een informele sfeer zijn ook mogelijk bij Vakantiehuis 'De Berken', voor deze groepen maken wij graag een offerte op maat. Hiervoor kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Vakantiehuis De Berken - Rooije Aschweg 16 - 5422 VC Gemert 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info