Beschikbaarheid en prijsinformatie

Wilt u weten of Vakantiehuis De Berken nog beschikbaar is in de periode van uw voorkeur, bekijk dan onderstaand onze kalender. Hier kunt u uw gewenste periode aangeven en krijgt u meteen een overzicht van de prijzen.  Deze prijzen zijn gebaseerd op de 'standaard' aankomstdagen en worden weergegeven inclusief de borg. De borg wordt binnen 14 dagen na uw vertrek aan u geretournerd.

Heeft u interesse in een 'afwijkende' periode, heeft u speciale wensen, vragen of vindt u het prettiger om persoonlijk contact te hebben (wat wij heel fijn vinden neem dan contact met ons op dan maken wij voor u een offerte op maat en kunnen wij vrijblijvende een optie voor u plaatsen op de data naar uw wens.Actie:

In deze bijzondere 'Coronatijd' hebben wij speciale speciale tarieven in de maanden november, december, januari en februari 2021 voor groepen die er toch veilig even tussenuit willen binnen de huidige maatregelen (maximaal 4 volwassen met kinderen onder de 13 jaar. Onze woning ligt geheel vrij in een bosrijke omgeving. U heeft de gehele woning tot uw beschikking voor uw eigen groep / gezelschap met eigen sanitaire voorzieningen (totaal 4 badkamers) en een privé terrein met bos van 10 hectare zodat de kinderen heerlijk en onbezorgd kunnen spelen. Deze speciale tarieven vindt u op onze speciale pagina; 'Gezinsvakantie in coronatijd'.

Zakelijke bijeenkomsten:

Zakelijke bijeenkomsten in een informele sfeer zijn ook mogelijk bij Vakantiehuis 'De Berken', voor deze groepen maken wij graag een offerte op maat. Hiervoor kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Vakantiehuis De Berken - Rooije Aschweg 16 - 5422 VC Gemert 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info